Modalitati de transport

MODALITATI DE TRANSPORT

Livrarea produselor se face oriunde in tara (Romania), prin intermediul unor firme de curierat rapid sau prin posta in functie de optiunea dumneavoastra sau dupa caz (acolo unde nu poate ajunge firma de curierat).

Termenul de livrare al produselor este cuprins intre 24 de ore si 3 zile lucratoare. ONS (SC Olympus Nutri Shop SRL) isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor.

Costurile de livrare sunt:

● GRATUIT pentru comenzile a caror valoare depaseste 380 RON

● 16.90 RON pentru comenzile cu valoarea cuprinsa intre 0 si 380 RON pe curier si
● 9.90 RON pentru comenzile prin posta.

Livrarea se face prin URGENT – CARGUS Romania, tarifele fiind valabile pentru orice localitate din Romania care se afla in arie de acoperire (distributie colete a URGENT – CARGUS Romania) sau este afiliata acestei companii.

In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, el va fi contactat telefonic de catre firma de curierat.

Primirea produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea documentului de livrare cu privire la faptul ca a primit produsul (produsele) care este (sunt) conform cu comanda si cu nevoile acestuia.

ONS isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de ONS care includ: incendii, explozii, inundatii, inzapeziri, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de ONS fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de la acest client.

Firma Olympus poate si face de asemenea expeditii de colete pe tot cuprinsul Uniunii Europene direct la usa Dumneavoastra!
Pentru expedierea coletelor in cadrul oricarei destinatii din Uniunea Europeana conditiile si taxele de expediere sunt urmatoarele:
Taxa de expeditie este de 0.9 – 2.5 EURO / pentru fiecare kg de colet trimis aceasta depinzand de tara in care se face trimiterea!
Pentru toate aceste trimiteri plata facturii (costul produselor si costul expeditiei) se va face de catre client in avans!

Pentru Republica Moldova:
Contacteaza-ne la: office@manusifitness.ro